Kammer virksomhedsrådgivning

Gitte Kammer Fuglsang har siden 1992 haft ledelsesansvar i en lang række danske virksomheder og har haft ansvaret for den daglige økonomiske drift, men også en lang række udviklingsopgaver i virksomhederne, der blandt andre tæller Royal Greenland, B&O, Færch Plast, C. F. Nielsen, Gentofte Kommune, VUC Nordjylland og Skive Handelsskole.

Hun har betydelig topledererfaring fra SMV-virksomheder indenfor fødevareindustri, fremstillingsindustri og uddannelsessektoren.

Hun har siden 2017 været en del af direktionen for og ejerkredsen bag O. P. Møbler A/S i Nykøbing Mors, ligesom hun i en årrække har udført bestyrelsesarbejde i virksomheder inden for industri, uddannelse og finansiel virksomhed.

Gitte Kammer Fuglsang er medlem af bestyrelsen for Salling Bank A/S.

Uddannelser:
2016 : DPO (Data Protection Officer) fra Bech-Bruun i Aarhus
2008 : HD i regnskab og økonomistyring fra Aalborg Universitet
2004 : Basismodulerne i Diplomuddannelse i Offentlig Administration fra Forvaltningshøjskolen i København
2002 : HD i ledelse og organisation fra Handelshøjskolen Aarhus

Gitte Kammer Fuglsang